tamtamafrikan

tamtamafrikan

Onze Blog

Wilde en andere avonturen op onze rondreis door West-Afrika.

België, Frankrijk, Spanje, Marokko, Mauretanië, Senegal, Mali, Burkina Faso, Mali, Burkina Faso, Ghana, Togo, Benin, Nigeria, Kameroen, Nigeria, Niger, Burkina Faso, Mali, Mauretanië, Marokko, Frankrijk, België

Westelijke Sahara

MarokkoPosted by veerle Sat, November 01, 2008 13:18:31
Hallo iedereen!
Even een kort berichtje om te laten weten dat we nu beginnen aan de tocht door de Westelijke Sahara. We zijn nu in Guelmim en rijden vandaag naar Tan Tan, langs de kust, richting zuiden. Voor Yorg: de zee zal zich aan onze rechterkant bevinden. Binnen enkele dagen zullen we dus in Mauritanië aankomen.
Het zal waarschijnlijk even duren voor we weer op het internet kunnen, maar dan weten jullie toch waar we ongeveer zijn.
Dikke kussen en hopelijk gauw tot schrijfs!

  • Comments(4)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by kurt Sun, November 09, 2008 21:18:06

Aha, in de sahara, dan kan je met een woestijn-wasmachine werken?

"Wat is dat daar op uw jeep?... Dat is onze wasmachine, wij zijn nette mensen. Kijk, als je daar water in doet, dan wordt dat kokend heet in de Sahara. Dan gooi je er een beetje waspoeder bij en je vieze kleren, dan ga je rijden, dan schudden je kleren heen en weer. zo werkt een gewone wasmachine ook. En weet je wat het mooie is van de Sahara? Je kleren zijn binnen drie minuten droog. (uit: Grunberg rond de wereld; Arnon Grunberg.)

ciao,

k.

Posted by De enige spruit Minnebach in den Belgiq Tue, November 04, 2008 20:23:33

V&G,

ik smul elke keer weer.

De foto's, verhalen met sappige anekdotes.

In gedachten reis ik mee!

H

Posted by Yorg Tue, November 04, 2008 10:49:56

Bedankt Veerle, voor de oriëntatie (-:
Vanaf nu recht naar 't zuiden? Veel succes in de woestijn!

Posted by Tante Nonneke Mon, November 03, 2008 23:52:34

Dag Gertje en Veerle,

Voila al zover, al maar dichter en dichter bij Cameroun !. We hebben hier nu TV in huis, goed voor de meisjes. Als ik tijd heb ga ik wel eens zappen. Voila goeie reis in de woestijn. en Kusjes van Tante Nonneke.