tamtamafrikan

tamtamafrikan

Onze Blog

Wilde en andere avonturen op onze rondreis door West-Afrika.

België, Frankrijk, Spanje, Marokko, Mauretanië, Senegal, Mali, Burkina Faso, Mali, Burkina Faso, Ghana, Togo, Benin, Nigeria, Kameroen, Nigeria, Niger, Burkina Faso, Mali, Mauretanië, Marokko, Frankrijk, België

Kerstboodschap

Burkina FasoPosted by gert Thu, December 25, 2008 16:55:48
Hier verliezen de bomen ook hun blaadjes én er hangen ook (kerst)ballen in de bomen! De Baobab boom wordt hier door de vrouwen kaalgeplukt om er een saus voor de too van te maken. De kerstballen zijn de vruchten van de Baobab. Schaapjes, ezels en koeien zijn hier in overvloed. Toch ook een beetje Kerstmis.
Blog ImageZalig Kerstfeest en Gelukkig Nieuwjaar!
Wij hebben ons kamp opgeslagen in auberge Casa Africa te Bobo Dioulasso, Burkina Faso.
We denken aan jullie!
Liefs
Veerle en Gert

  • Comments(6)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Fethi Tue, February 03, 2009 22:23:42

Hey, tis gewoon wonderful wat jullie aan't doen zijn, ik vind 't dat jullie een geweldige avontuur aan't maken:) geniet er nog van de zon en tot in Tunesie zeker :) dikke knuf.Fethi

ps: sry vr vertraging :)

Posted by papvanveerle Sat, December 27, 2008 21:51:38

't Was fijn jullie op Kerstdag even aan de telefoon te hebben! Intussen zijn wij allebei wat aan het uitzieken... Volgende week verhuizen we naar de nieuwe living, ook al hangt er nog geen verlichting en zijn nog niet alle meubels gearriveerd. 't Wordt er best gezellig, al zeg ik het zelf. Kusje aan allebei.

Posted by Tante Nonneke Fri, December 26, 2008 23:55:32

Een vaststelling van Sus die wordt doorgestuurd van het thuisfront :
" GERT & VEERLE ZIJN AL DICHTBIJ ! ! ! "
Veel liefs van haar en beste wensen !

Posted by Anje Fri, December 26, 2008 21:41:28

Zalige kerst, habibi's. Moesten er dezer kerstdagen een klein gevoel van heimwee opsteken: let it go! Het is hier ijskoud, we moeten van de ene kalkoen naar de andere, uuuuren aan tafel zitten tot je zo decadent vol zit dat je geen pap meer kan zeggen, foute cadeaus krijgen... Geniet dus van zon, rust, elkaar en vree want hier valt het momenteel écht niet beter mee.

x, van een fan van de kerstman :-(

Posted by Dieter Fri, December 26, 2008 14:31:58

Zalige kerst en Gelukkig Nieuwjaar!

Posted by MM. Fri, December 26, 2008 00:48:39

Lieve kinders, het ga jullie goed ! ! !We missen jullie en daarom denken we er ook veel aan.Zolang jullie verhalen hebben , kunnen wij er mee van genieten.Zeg Veerle,je hebt toch heel die weeftoestand toch goed genoteerd,dat zou nog iets tof zijn,ik ben zeer geinteresseerd!Een weefgetouw op verplaatsing!Gert, iedereen vraagt hoe het met de auto is. :-) Allé het Burkineese avontuur tegemoet...Bobo Dioulasso is wel een ferme stad met een luchthaven.Hopelijk is de Casa Africa ook jullie ding...kusjes!