tamtamafrikan

tamtamafrikan

Onze Blog

Wilde en andere avonturen op onze rondreis door West-Afrika.

België, Frankrijk, Spanje, Marokko, Mauretanië, Senegal, Mali, Burkina Faso, Mali, Burkina Faso, Ghana, Togo, Benin, Nigeria, Kameroen, Nigeria, Niger, Burkina Faso, Mali, Mauretanië, Marokko, Frankrijk, België

eerste etappe

FrankrijkPosted by veerle Wed, September 10, 2008 12:16:56
Blog ImageOnze eerste kampplaats. We zijn vertrokken, of toch nog niet echt, het begint pas als we de plas oversteken, zo zegt Fethy toch!
Camping 'Les Epinards' op Cap Blanc Nez komt me zeer bekend voor. Vanessa? We hadden er in elk geval veel bekijks. Iemand vroeg zelfs om foto's te mogen trekken.

Verder gereden tot in Nouan-le-Fuzelier. Keischone camping, vijver, eenden die ons precies altijd uitlachen, zonneke, geen tarp nodig.

Dan richting Griet in Balsiège, bij Mende, twee uur ten noorden van Montpellier. Die Griet woont hier midden in de bergen. Het uitzicht door hun raam is veel beter dan de TV. Prachtig. We kregen superlekker eten en hebben nog eens genoten van een wasmachine, droogkast en 't internet.

Het rijden hier in de bergen, met zo'n geladen truck, is zweten en vloeken voor mij! Amaai! Maar ik doe het toch maar! Wat zal dat in de Afrik geven??

  • Comments(6)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by papvanveerle Fri, September 12, 2008 22:30:16

'k Begin het te snappen!

Posted by Vos Fri, September 12, 2008 21:45:03

Ik heb een vermoeden dat er even aan ons werd gedacht op de autosnelweg in Frankrijk. Zo zie je maar dat we niet enkel in onze gedachte met jullie meereizen. Als je een foto van een gelijkaardige vrachtwagen in Burkina Faso kan trekken, tournee general voor al jullie fans. De rode kast en de tafel van de grootmoeder zijn vorige zondag verkocht op de Dageraadplaats (hihihi) Wij volgen jullie op de voet!

Vos

Posted by sista Fri, September 12, 2008 18:44:44

en ze zag dat jullie bewaard zullen worden...
(net als hun spullen in de kelder bij familie vos in belgie - noot voor wim)
the gardianangels' sista xxx

Posted by papvanveerle Wed, September 10, 2008 22:48:55

Tof verslag mannen, volhouden zo. Voor ons hier is het prettig om volgen. Ook de fotootjes! wie legt mij de "Vos in Frankrijk eens uit"? Tot de volgende keer.
Wim

Posted by Els DLF Wed, September 10, 2008 20:28:53

Leuke foto's! johan heeft den 'djiep' nu ook kunnen zien. T-shirtje valt precies goe mee nu ik het op mijn vege lijf heb gezien... ;o) Ik begin stillekesaan mijn bescheiden reiszakje te vullen met haardroger (stofzuiger) en shampoo en de T-shirtjes voor de rest van de bende want Houffalize komt stillekes dichterbij. We zullen daar in ieder geval een rituele asverstrooiing doen op jullie veilige doortocht. Voor de ongeoefende lezer : da's gewoon de asse van den open haard die ik tijdens den opkuis (bijwijze van fertilisatie) dan over het gras en in de beplanting strooi, maar dan met veel tralala. C U, E.

Posted by mam Wed, September 10, 2008 19:09:28

Wat een gezellig "buitenhuis". Met die groene zeilen heb je echt nog een "kamer" bij.

Zijn jullie één nacht bij Griet gebleven of ben je er nog?

Tot de volgende keer. Ik kijk elke dag! Mam